Haluatko sinä uskoa?thefour

Jos haluat uskoa Jumalaan ja Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, pyydä häntä yksinkertaisessa rukouksessa tulemaan lähellesi ja astumaan sisälle elämääsi. Hän ei tee sinulle väkivaltaa. Voit puhua hänelle kuin Isälle tai ystävälle. Jeesuksen ylösnousemus on syntien anteeksi antamisen tae. Sinä saat anteeksi. 

...kun olet pyytänyt Jeesusta Vapahtajaksesi rukoilemalla, lue vakuudeksi tämä Raamatun sana:

Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän. Ilm. 3:20

Nyt voit olla varma - sinä olet saanut uskon lahjan.

 Jatkossa voit etsiä käsiisi Raamatun. Voit selata ensimmäiseksi esiin vaikka seuraavat kohdat (voit lukea kohdat nyt myös klikkaamalla linkitettyä raamatunkohtaa):

Johanneksen evankeliumi Joh. 1:12
Ensimmäinen Johanneksen kirje 1. Joh. 4:7-11
Ensimmäinen Pietarin kirje 1. Piet. 5:7
Ensimmäinen Johanneksen kirje 1. Joh. 1:8-9

Ala sen jälkeen lukea Raamattua kokonaisuuksina. Aloita uudesta Testamentista ja sieltä Johanneksen evankeliumista. Myös Vanhan testamentin Psalmit ovat lohdullista ja elämänmakuista luettavaa.

Jos koet löytäneesi yhteyden Jumalaan tai haluaisit löytää, juttele jonkun uskovan ihmisen kanssa tai etsiydy mukaan seurakunnan toimintaan. Yhdessä uskominen on helpompaa ja rikkaampaa. Jos joskus itse väsyt tai joudut eksyksiin, seurakunnan yhteinen usko kantaa sinua.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä