TURSKAT

Tuu mukaan Turun Turska-iltoihin! Olet erittäin lämpimästi tervetullut milloin tahansa ensimmäistäkin kertaa, olit käynyt riparin Vivamossa/ Kansan Raamattuseuran riparin/ riparin ylipäätään, tai ei! Kaikki illat os. Aninkaistenkatu 14 B 4 (melkein vastapäätä konserttitaloa) jollei muuta tällä sivulla tai viestityslistoilla ilmoiteta. Jos haluat liittyä Turskan Whatsapp-infolistalle tai haluat saada infoja sähköpostitse, laita viestiä ja tarvittaessa puhelinnumerosi sähköpostiin aino.haataja@abo.fi. 

Kokoonnumme marraskuussa 2018 maanantaina 5.11 kl 18 tuonne Aninkaistenkadun tilalle sopimaan yhdessä syksyn ohjelmasta. Jos et pääse tapaamiseen, niin laita mun, eli Ainon s-postiin viestiä, niin laitan infoa siitä, mitä sovittiin. Nyt on tarkoitus kokoontua raamistyylisesti n. kerran kuussa, varmaan luettaisiin ainakin jotakin evankeliumia, ja muunlaista yhteistä tekemistä, kuten peli-iltoja tai ekskursioita, voidaan myös suunnitella. Welcome!

Turskasyksy2018 (pdf) (2.3 MB)

Turskasyksy2018

Mikä ihmeen Turska?

Turska - eli "Turun arska" - on Kansan Raamattuseuran nuorten toimintaa Turussa. Turskan nuortenilloissa on mukavaa yhdessäoloa ja syömistä nyyttäriperiaatteella, opetusta elämästä, uskosta ja Jumalasta, rukousta yhdessä ja yksin, sekä mahdollisuus sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Kokoonnumme nuorteniltoihin noin kuukauden välein. Tänne päivitetään syksyn ohjelma kun sitä saadaan sovittua - tule yhteiseen tapaamiseen 5.11 jos kiinnostuit. Voit tuoda tullessasi jotain pientä syötävää yhteiseen nyyttäripöytään. Tervetuloa!

Nuorten iltoja Turussa vetää avustava työntekijä Aino Haataja. Ota yhteyttä Ainoon, jos on kysyttävää tai haluat muuten vaan jutella jostain mieltäsi askarruttavasta asiasta! Etsimme nyt myös uusia vetäjiä, joten ota yhteyttä Leeviin, jos sinulla on seurakuntataustaa ja sinua kiinnostaisi vetää Turskaa!

MUKAAN TEKEMÄÄN:

Turskan nuorista koottu Turskatiimi avustaa nuorteniltojen järjestämisessä ja toiminnan suunnittelussa. Ota yhteyttä, jos haluat mukaan. Iltojen toteuttamiseen saa toki osallistua myös ilman, että kuuluu tiimiin.


isoskuvat 063

"Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." - Matt. 18:20 <3

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä