Nuortentapahtumat Vivamossa

Tältä sivulta löydät perustiedot Vivamossa pidettävistä nuorten tapahtumista. Tarkempia tietoja leirin ohjelmasta ja ilmoittautumisesta löytyy lähempänä kunkin leirin ajankohtaa.


Vivamo 760x295

Syystapahtuma 26.-28.10.2018

Nuorten tunnelmallinen syystapahtuma Vivamossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Leirillä taattua leirimeininkiä: yhdessäoloa, saunomista, Raamattua, rukousta ja ruokaa! Mitä muuta voisi syksyn keskelle toivoa? Ehkä hieman leikkejä ja kynttilänvaloa, mutta niitäkin Vivamon syystapahtumasta löytyy!

Leirillä myös perinteinen ja huikea Vivamo Talent -show! Voit miettiä omaa talenttiasi jo nyt ja houkutella kaverit mukaan esiintymään. 


Isko- ja raamattuleiri 1.-3.3.2019

Isko- ja raamattuleirin ajankohta vaihtelee hieman vuodesta riippuen. Tällä leirillä kulkee kaksi tapahtumaa päällekkäin. Iskon puolelle osallistuvat sekä ykkös- että kakkosvuoden isoskoulutettavat. Jo isoskoulutuksen käyneille on omaa ohjelmaa raamattukurssin puolella, jossa käydään jokin Raamatun kirjoista läpi viikonlopun aikana. Aamu- ja iltahartaudet sekä iltaohjelmat ovat kaikille yhteistä ohjelmaa.

Mikäli haluat Vivamon riparille isoseksi, on tämä leiri ihan must juttu just sulle! Leirillä pidetään rukaripajat, joihin osallistuminen on tärkeä osa isoshakuprosessia. Myös lastenleireille isoseksi hakeville leiri on tärkeä osa koulutusta, sillä leirillä käydään läpi paljon käytännön asioita, joita kesän leireillä Vivamossa kohdataan.


Nuorten pääsiäisleiri 19.-21.4. 2019

Pääsiäisenä Vivamossa hiljennytään Jeesuksen ristin äärelle. Leirillä syvennytään erityisesti Jeesuksen tehtävään maan päällä ja pohditaan mikä merkitys olikaan ylösnousemuksella. Pääsiäisaamuna riemuitaan ylösnousemuksen sanomasta ja ehkäpä muutama suklaamunakin on piilossa jossakin....
Nuorten juhannus 21-23.6.2019 Vivamossa 

Tule Juhannukseksi Vivamoon! Hengaillaan yhdessä, katsellaan kokkoa, luetaan Raamattua, rukoillaan ja tehdään yhdessä muita siistejä juttuja.

Muistathan ottaa mukaasi täytetyn henkilötietolomakkeen

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä