Kuva0039

Hei Kairosleirille lähtijän vanhempi/huoltaja!

Mukavaa, että nuorenne on lähdössä kanssamme Lapin reissuun. Kiitos luottamuksesta Kansan Raamattuseuran nuorisotyötä kohtaan!

Rukoilethan matkamme puolesta ja siunaathan leiriä ja nuoria jo nyt.

Pyydämme kiinnittämään huomiota seuraaviin asioihin ennen leiriä:

  • Täytättehän yhdessä nuoren kanssa henkilötietolomakkeen. Lomakkeessa tulee olla läheisen yhteystiedot. Lomake kerätään bussiin noustessa tai heti, kun omalla kyydillä tuleva nuori saapuu Kairosmajalle.
  • Varmistattehan, että KELA-kortti tulee mukaan leirille mahdollisten onnettomuuksien varalta. KELA-kortin avulla saa heti KELA-korvauksen mahdollisesta taksimatkasta terveyskeskuksen ja Kairosmajan välillä.
  • Bussimatka on pitkä ja täynnä elämää. Kannattaa pakata mukaan pientä evästä, riittävästi juomaa ja mukavat rennot vaatteet. Bussiin voi ottaa mukaan myös niskatuen tai tyynyn sekä korvatulpat, jotta yö sujuisi mukavasti. Matkojen aikana pysähdymme syömään huoltoasemilla iltaruoan sekä aamupalan, jotka ovat nuorelle omakustanteisia. 
  • Mukaan leirille kannattaa varata varmuuden vuoksi jonkin verran käteistä, sillä Pyhä tunturilla ei ole raha-automaatteja, jos korttimaksuissa tuleekin häiriöitä. 
  • Hissilipun maksu kerätään bussimatkan aikana. Pyrittehän varaamaan nuoren mukaan tasarahan. Varustevuokrat voi maksaa paikan päällä käteisellä tai maksukortilla.
  • Kairosleirin maksu maksetaan kahdessa erässä: ensimmäinen varausmaksu nuorisotyölle 28.11. mennessä (ohjelma- ja varausmaksu sekä bussimatka) ja toinen maksu Kairosmajalle 28.12. mennessä (majoitus liinavaatteineen, ruoka, saunat...). Huomioittehan, että laskuissa on eri tilinumerot.
  • Uuden vuoden tienoo on Lapissa kylmintä aikaa. Kannattaa kiinnittää huomiota riittävän lämpimään pukeutumiseen varsinkin jalkojen, käsien ja pään alueen suhteen.


Leirillä mukana

Leirin turvallisuusvastaavana toimii Susanna Luttinen-Kivistö ja ohjelmavastaavana Katariina Nyman. Lisäksi mukana leiriä vetämässä ovat pari vuotta kesäisäntänä Vivamossa toiminut Riku Rantanen, syksyn Kräsän nuorisotyössä mukana ollut Eveliina Moilanen sekä ISKO-koulutuksessa avustamassa ollut Janika Pitkänen, Kairosmajan eräopas Juha Kovalainen, sekä muu Kairosmajan henkilökunta. Leirin aikana meitä palvelee myös bussikuskimme Reissu Ruodista.


Otathan yhteyttä mikäli haluat kysyä leiristä jotakin!

Siunausta joulun ja uuden vuoden aikaan!


Lämpimin yhteistyöterveisin

Susanna Luttinen-Kivistö                                    Katariina Nyman

Nuorisotyön pappi                                               Nuorisotyön teologi

susanna.luttinen-kivisto@sana.fi                        katariina.nyman@sana.fi

040 0793450                                                       0401609560


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä