Avustus leirin, tapahtuman tai rippikoulun osallistumismaksuun


Mikko Ala-Kantin rahasto tarjoaa nuorille taloudellista tukea Kansan Raamattuseuran nuorisotyön järjestämään nuorten leiriin, tapahtumaan tai rippikoululeiriin osallistumiseen. Avustus on maksimissaan 50% osanottomaksusta. Avustusta tulee hakea ennen leirin alkamista ja loppumaksun maksamista.

Voit hakea avustusta alla olevalla hakulomakkeella. Täytä kaikki kohdat huolellisesti. Painettuasi lähetä -painiketta hakemus tulee suoraan nuorisotyön johtajalle. Saat hakemukseesi henkilökohtaisen vastauksen.


Tällä hakemuksella voitte hakea tukea Mikko Ala-Kantin rahastolta Kansan Raamattuseuran nuorisotyön tapahtumiin ja leireihin.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Mikko Ala-Kantti kävi rippikoulunsa Vivamossa vuonna 2002 ja oli sen jälkeen aktiivisesti mukana KRS:n nuorten toiminnassa Helsingissä. Rippileiri ja sen kautta syntyneet ystävyyssuhteet olivat Mikon elämässä merkittävät. Hän löysi oman paikkansa, jossa hän sai kasvaa turvallisesti toisten nuorten seurassa. Rippikoulun jälkeen Mikko sairastui vakavasti. Lopulta sairaus vei voiton, ja Mikko pääsi Isän luo.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä