KRS:n nuortentoiminta Helsingissä


ARSKAT - TÄYNNÄ SEIKKAILUA JA AARTEITA - SYKSY 2018PERJANTAISIN Klo 18.00-22, Agricolan kirkon kryptassa (PARI POIKKEUSTA)

9.11. KAKSI SIIPEÄ - HENDE KONTIAINEN opettaa rukouksesta ja Raamatun lukemisesta

16.11. LEFFA-ARSKA

30.11. WIN THE RIGHT GAMES - HANNU VÄLIMÄKI johdattaa sinut seutakuntayhteyden saloihin

7.12. ILO - KATARIINA on kanssasi Filippiläiskirjeen iloisissa tunnelmissa

14.12. JOULUARSKA GOES HEHKU (Tämä arska on Hehkun tiloissa)
File 28.3.2016 15.03.43

Anonyymit angstajaat -tunnepäivä

Jaksaa, jaksaa -entä jos ei jaksa?

Tule tutustumaan omaan itseesi, jaksamiseesi ja fiiliksiisi. Vielä pari paikkaa vapaana. Ilmoittaudu Katariinalle tai Suskille.

Keväällä tulossa myös noin 5 kerran pienryhmä samoista teemoista. 
angsti


Maanantaisin: 

K17 - Kallion toimisto, Siltasaarenkatu 28 D, 2.krs

Sinulle, joka olet jo 17 -vuotias tai täytät kuluvan vuoden aikana 17 vuotta! 

klo 17.30


20.8.

10.9.

8.10

12.11.

Tiistaisin:

ISKO 2 - Vihreä sali, Kaisaniemenkatu 8

Toisen vuoden isoskoulutus kaikille, jotka haluavat kokea unohtumattoman isoselämyksen Vivamossa. 

klo 17.30 

4.9.

9.10.

13.11.

LAUANTAI 8.12. ISKOPÄIVÄ YHDESSÄ ISKO 1 KANSSA


ISKO 1 - Vihreä sali, Kaisaniemenkatu 8, 2.krs (porttikongista sisään)

Ensimmäisen vuoden isoskoulutus!

klo 17.30

18.9.

2.10.

6.11.

LAUANTAI 8.12. ISKOPÄIVÄ YHDESSÄ ISKO 2 KANSSA


MAKSIT - Vihreä sali, Kaisaniemenkatu 8, 2.krs (porttikongista sisään)

Maksit ovat raamattuopetuksia, joihin voi osallistua muuten vaan omaksi iloksi ja virkistykseksi. Isoskoulutuslaisten tulee osallistua syksyn aikana vähintään kolmeen maksiin. Syksyn aiheena on The Four.

klo 17.30

11.9. sydän

23.10. jakomerkki

27.11. risti

4.12. kysymysmerkki

Perjantaisin:


ARSKA-nuortenillat, Agricolan kirkon krypta, Tehtaankatu 23, sisään kirkon portaiden oikealla puolella olevasta ovesta klo 18.00-22.00

KATSO ARSKAN ERILLINEN OHJELMA sivun yläosasta

A-TIIMIT ovat kotiryhmiä, joissa pääset jakamaan omia kuulumisiasi toisten kanssa, rukoilemaan yhdessä ja palvelemaan toisia omilla lahjoillasi ja tekemään juuri sinua kiinnostavia ja innostavia asioita yhteiseksi hyväksi! Lämpimästi tervetuloa rakentamaan juuri meidän näköistä yhteisöä ja meidän näköisiä iltoja! KAIKKI TIIMIT KOKOONTUVAT KLO 18 (paitsi MG jo 17:30) kuulumistenvaihdon merkeissä. Valitse tiimisi!

SAFKA Kiinnostaako hyvä ruoka? Oletko aina halunnut järjestää juhlia? Olisiko hauskaa miettiä ruokateemoja, toimia kakkuskaban tuomarina tai laittaa pystyyn rahankeruutempaus? Pidätkö leipomisesta tai ruoanlaitosta? Tykkäätkö laittaa asioita kivan näköisesti esille? Safkatiimi voi olla sinua varten

DRAAMA Tykkäätkö eläytyä erilaisiin rooleihin? Haluaisitko oppia heittäytymään? Olisiko hauskaa tuoda Arskoille huumoria sketsien kautta? Tai tehdä vaikkapa vaikuttava draama rukariin? Haluaisitko kokeilla improa? Liity draamatiimiin!

MG Oletko kiinnostunut ihmisten kuulumista? Toivoisitko että Arskalla jokainen voisi tuntea itsensä tervetulleeksi ja erityisen tärkeäksi? Haluatko olla mukana luomassa lämmintä ja rakastavaa ilmapiriä Arskoille? Lämpimästi tervetuloa Meet & Greet-tiimiin!

MUSA Tykkäätkö laulaa tai soittaa jotakin soitinta? Olisiko kivaa musisoida yhdessä Arskoilla? Tykkäisitkö vaikuttaa siihen, mitä Arskoilla lauletaan? Laita lahjasi likoon! Sinun ei tarvitse olla ammattimuusikko, innostus riittää mainiosti! Tervetuloa musatiimiin!

ACTION Oletko aina siellä missä tapahtuu? Kiinnostaisiko kokeilla juontamista, vetää hauskoja leikkejä tai suunnitella huikeita skaboja? Vai haluaisitko tehdä käytännön action-hommia kuten roudata pöytiä ja tuoleja? Liity actiontiimiin!

MEDIA Tykkäätkö keksiä somepostauksia? Haluaisitko hehitellä huikeita vlogi-tyyppisiä videoita? Kiinnostaako videostreamien tekeminen? Tykkäätkö kuvata tai olla kuvattavana? Mediatiimiläiset odottavat sinua!

SYKE Ovatko rukarit sinun juttusi? Tuntuuko rukous sinusta innostavalta? Olisiko mukavaa rukoilla yhdessä ja toisten puolesta? Tykkäisitkö kokeilla erilaisia rukoustapoja ja oppia uutta rukouksesta? Liitä itsesi Arskojen sydämen Sykkeeseen!

Valitse itsellesi mieleinen tiimi ja ota yhteyttä Katariinaan (0401609560) ja kerro mihin tiimiin haluaisit kuulua. Pääset tiimisi whatsapp-ryhmään suunnittelemaan tulevia juttuja. 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä