KRS:n nuortentoiminta Helsingissä


ARSKAT - TÄYNNÄ SEIKKAILUA - kevät 2019PERJANTAISIN Klo 18.00-22, Agricolan kirkon kryptassa (PARI POIKKEUSTA)

18.1. Elämän tie - Huikeaa Johdatusta, Päivi Peittola

25.1. Tunnetko tään rakkauden? -Jumalan äänen kuulemisesta, Jorma Karanko

1.2. "Lopussa kaikki on hyvin, jos nyt ei mee hyvin, ei se ole loppu" - Pelastushistoriasta ja sen nykyisyydestä, Helena Mäntylä

8.2. Tämä maa - Intia ja paljon muuta, Pirjo Honkanen

15.2. Vallan saan - Jumala?!, Olli Lehmonen

8.3. Tähtien alla - ja kaukaisessa galaksissa, Leevi

15.3. "Jos maailma kääntää sinulle selkäsi, tee sinä samoin." - Miksi-kysymyksistä ja elämästä, Ressu

22.3. "Älä koskaan unohda kuka olet" -Tuikkaset

29.3. "Olla rohkea ei ole sama kuin etsiä vaaraa" - Vierailu Hehku-iltaan opiskelijoiden pariin

5.4. Kuolettavan hyvä - Epäilystä, Susanna

12.4. "Sinun piti aina olla opaanani!" -Rukouksesta, Matti Mäkinen

3.5. Hakuna Matata - ja muita Sananlaskuja, Katariina

10.5. Amazing (g)raze

17.5. KevätjuhlatFile 28.3.2016 15.03.43

Anonyymit angstajaat -viiden kokoontumiskerran tunneryhmä

Mikä fiilis?

Tule tutustumaan omaan itseesi ja erilaisiin tunteisiin.  Ilmoittaudu Katariinalle tai Suskille. 10 henkilöä mahtuu mukaan. Ryhmään ei voi hypätä yhtäkkiä kesken kevään joten ilmoittaudu mukaan jo nyt :)


Aikataulu tulee olemaan seuraavanlainen:

(Kallion toimisto,Siltasaarenkatu 28; Helsinki klo 17)

To 24.1.

Ma 4.2.

To 28.2.

Ma 18.3.

+yksi ryhmän kanssa yhdessä sovittu lauantai

Maanantaisin: 

K17 - Kallion toimisto, Siltasaarenkatu 28 D, 2.krs

Sinulle, joka olet jo 17 -vuotias tai täytät kuluvan vuoden aikana 17 vuotta! 

klo 17.30


28.1.

25.2.

11.3.

15.4.

6.5.

Tiistaisin:

ISKO 2 - Vihreä sali, Kaisaniemenkatu 8

Toisen vuoden isoskoulutus kaikille, jotka haluavat kokea unohtumattoman isoselämyksen Vivamossa. 

klo 17.30 

22.1.

12.2.

19.3.

9.4.ISKO 1 - Vihreä sali, Kaisaniemenkatu 8, 2.krs (porttikongista sisään)

Ensimmäisen vuoden isoskoulutus!

klo 17.30

29.1.

26.2.

12.3.

2.4.

MAKSIT - Vihreä sali, Kaisaniemenkatu 8, 2.krs (porttikongista sisään)

Maksit ovat raamattuopetuksia, joihin voi osallistua muuten vaan omaksi iloksi ja virkistykseksi. Isoskoulutuslaisten tulee osallistua syksyn aikana vähintään kolmeen maksiin. Kevään aiheena on Jeesus.

klo 17.30

15.1. Jeesus, ihminen (Eve)

5.2.

5.3.

26.3.

Perjantaisin:


ARSKA-nuortenillat, Agricolan kirkon krypta, Tehtaankatu 23, sisään kirkon portaiden oikealla puolella olevasta ovesta klo 18.00-22.00

KATSO ARSKAN ERILLINEN OHJELMA sivun yläosasta

A-TIIMIT ovat kotiryhmiä, joissa pääset jakamaan omia kuulumisiasi toisten kanssa, rukoilemaan yhdessä ja palvelemaan toisia omilla lahjoillasi ja tekemään juuri sinua kiinnostavia ja innostavia asioita yhteiseksi hyväksi! Lämpimästi tervetuloa rakentamaan juuri meidän näköistä yhteisöä ja meidän näköisiä iltoja! KAIKKI TIIMIT KOKOONTUVAT KLO 18 (paitsi MG jo 17:30) kuulumistenvaihdon merkeissä. Valitse tiimisi!

SAFKA Kiinnostaako hyvä ruoka? Oletko aina halunnut järjestää juhlia? Olisiko hauskaa miettiä ruokateemoja, toimia kakkuskaban tuomarina tai laittaa pystyyn rahankeruutempaus? Pidätkö leipomisesta tai ruoanlaitosta? Tykkäätkö laittaa asioita kivan näköisesti esille? Safkatiimi voi olla sinua varten

DRAAMA Tykkäätkö eläytyä erilaisiin rooleihin? Haluaisitko oppia heittäytymään? Olisiko hauskaa tuoda Arskoille huumoria sketsien kautta? Tai tehdä vaikkapa vaikuttava draama rukariin? Haluaisitko kokeilla improa? Liity draamatiimiin!

MG Oletko kiinnostunut ihmisten kuulumista? Toivoisitko että Arskalla jokainen voisi tuntea itsensä tervetulleeksi ja erityisen tärkeäksi? Haluatko olla mukana luomassa lämmintä ja rakastavaa ilmapiriä Arskoille? Lämpimästi tervetuloa Meet & Greet-tiimiin!

MUSA Tykkäätkö laulaa tai soittaa jotakin soitinta? Olisiko kivaa musisoida yhdessä Arskoilla? Tykkäisitkö vaikuttaa siihen, mitä Arskoilla lauletaan? Laita lahjasi likoon! Sinun ei tarvitse olla ammattimuusikko, innostus riittää mainiosti! Tervetuloa musatiimiin!

ACTION Oletko aina siellä missä tapahtuu? Kiinnostaisiko kokeilla juontamista, vetää hauskoja leikkejä tai suunnitella huikeita skaboja? Vai haluaisitko tehdä käytännön action-hommia kuten roudata pöytiä ja tuoleja? Liity actiontiimiin!

MEDIA Tykkäätkö keksiä somepostauksia? Haluaisitko hehitellä huikeita vlogi-tyyppisiä videoita? Kiinnostaako videostreamien tekeminen? Tykkäätkö kuvata tai olla kuvattavana? Mediatiimiläiset odottavat sinua!

SYKE Ovatko rukarit sinun juttusi? Tuntuuko rukous sinusta innostavalta? Olisiko mukavaa rukoilla yhdessä ja toisten puolesta? Tykkäisitkö kokeilla erilaisia rukoustapoja ja oppia uutta rukouksesta? Liitä itsesi Arskojen sydämen Sykkeeseen!

Valitse itsellesi mieleinen tiimi ja ota yhteyttä Katariinaan (0401609560) ja kerro mihin tiimiin haluaisit kuulua. Pääset tiimisi whatsapp-ryhmään suunnittelemaan tulevia juttuja. 


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä