KRS ja KRS nuorisotyö?


Kansan Raamattuseuran nuorisotyö

Nuorisotyössä pidämme  rippikouluja, järjestämme nuorteniltoja  Helsingissä, viikonlopputapahtumia Vivamossa, järjestämme valtakunnallisia isostapahtumia, teemme vierailuja seurakuntien nuorteniltoihin ja  leireille ja kehitämme materiaalia nuorisotyöhön.

Uskomme, että jokainen nuori on mahdollisuus. Hän elää muutoksessa. Suhde vanhempiin, itseen ja uskoon muotoutuu uudelleen. Nuori elää koulupaineiden, tulevaisuuden kysymysten, monenlaisten tunteiden ja ihmissuhteiden keskellä. Vanhempien ohella nuori tarvitsee ympärilleen aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita hänestä ja hänen elämästään.

Näkynämme on kertoa nuorille rohkeasti rakastavasta Jumalasta, opettaa Raamattua nuorten kielellä, tukea nuoren persoonan ja uskon kasvua ja nähdä nuorten lähtevän liikkeelle kertoen uskostaan. Nuorisotyössä kuljemme nuoren rinnalla turvallisina aikuisina, autamme eteenpäin vaikeissa tilanteissa.

Pohdimme elämänkysymyksiä yhdessä nuorten kanssa ja tuemme uskon kasvua. Haluamme tuoda Jumalan armoa ja rakkautta nuoren elämään. Jokainen nuori on Jumalalle arvokas. Hän pystyy vaikuttamaan nuoren elämässä, myös sen rikkinäisyydessä. Jumalalla on annettavaa nuorille: rakkaus, turva ja elämän suunta. Tästä haluamme työssämme kertoa.

Jos haluat ryhtyä tukemaan meitä tässä työssämme, klikkaa tästä.
Kansan Raamattuseura

Kansan Raamattuseura (KRS) eli tuttavallisemmin Kräsä on luterilaisen kirkon sisällä toimiva palvelujärjestö. KRS toimii Evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksen mukaan.
KRS:n 60-vuotias elämänkaari on synnyttänyt kokonaisen sukupolven seurakuntien työntekijöitä, lähetystyöntekijöitä ja aktiivisia seurakuntalaisia. KRS syntyi viime sotien jälkeen hengellisten herätysten vaikuttamana.

Kansan Raamattuseura tunnetaan missioista, koulutuksesta, opiskelijatyöstä, rippikouluista ja Sana-lehdestä, joka on Suomen suurin yksityisten ihmisten tilaama hengellinen viikkolehti.

Kansan Raamattuseuran ydintehtävänä on evankeliumin vieminen tämän päivän ihmisille yhdessä seurakuntien kanssa. Tehtävä on kolmijakoinen: tavoittaa, varustaa, lähettää.  Me KRS:n nuorisotyössä pyrimme toiminnallamme palvelemaan paikallisseurakuntia evankelioimisen ja kasvatuksen haasteissa.


Riparit, isoskoulutus, raamattuopetukset, nuortenillat. Seurakuntavierailut, nuorten leirit ja tapahtumat. Kräsän nuorisotyöstä on moneksi.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä