Hyvä isonen?


Millainen on hyvä isonen? Millaisia isosia riparille tarvitaan? Tervetuloa kurkkaamaan tulevien isosten laatimia Isosen paikka avoinna -ilmoituksia. Löydätkö oman paikkasi täältä vai haluaisitko laatia vielä oman ilmoituksen?

"Oletko monipuolinen kristitty nuori ja innostunut kertomaan omasta uskostasi? Haluatko olla osana luomassa unohtumatonta leiriä ja saada kokemusta vastuullisena, aktiivisena ja avoimena isosena? Jos olet, niin lähetä hakemuksesi. Koska olet sen arvoinen!"

"Etsimme luotettavaa ja yhteistyökykyistä ammattilaista isosen tehtäviin. Toivomme, että olet uskovainen, alle 20-vuotias reipas ja ahkera nuori. Vaadimme täydellistä huumorintajua ja lukutaitoa. Sukupuolella ei väliä. Tarjoamme täysihoidon kymmeneksi päiväksi sekä herkut isosvapaalle. Luontaisetuna keittiön uunituoreet leivät, hiekkarannat ja itsensä nolaaminen. Ota yhteyttä ja tule sellaisena kuin olet!"

"ISOSET KARKUTEILLÄ! Oletko yli-innokas, ulospäin suuntautunut tai hiljainen? Oletko persoonallinen? Uskallatko ottaa riskin? Oletko konfirmoitu? Jos olet jotain näistä ja olet käynyt isoskoulutuksen sekä olet valmis ottamaan vastuuta, OTA YHTEYTTÄ! Rippikoululaiset tarvitsevat juuri sinua!"

"Haluatko olla nuorten parissa? Oletko kärsivällinen, sosiaalinen, isoskoulutuksen käynyt, mutta silti oma itsesi? Meillä on sinulle loistava tarjous, josta et voi kieltäytyä! Tervetuloa kauniiseen leirikeskukseen isostelemaan ja pitämään hauskaa! Ihanaa ruokaa, upeat maisemat, mahtavat vetäjät ja Jumalan läheisyydessä viihtymistä. Opit mm. vastuullisuutta, ryhmän vetämistä, sielunhoitoa ja ehkä jotain jopa itsestäsi! Jos soitat 30 minuutin kuluessa, saat kaupan päälle ilmaisen ruokailun ja majoituksen!"

"Oletko sosiaalinen? Kuunteleva? Meillä on juuri sinulle töitä. Haemme vastuullisia, aikatauluja noudattavia nuoria kesän rippileireille isosiksi. Isoskoulutuksen käyneet nuoret, jotka ovat valmiit puhumaan uskostaan, ovat erittäin tervetulleita!"

"Hei sinä luotettava ja innostavan kannustava 17-20 v. vastuuntuntoinen uskova nuori. Haluamme juuri sinut hauskalle ja ajatuksia herättävälle riparille. Kolahtiko? Ota yhteyttä!"

"HAETAAN ISOSIA. Uskotko Jumalaan? Oletko hullunkurinen ja oma itsesi?Haetko elämyksiä? Meillä on juuri sinulle sopiva paikka. Tule siis ja ota selvää! Oletko uskossa? Aktiivinen ja joustava? Kiinnostaisiko isosen työ? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin KYLLä, olet juuri etsimämme henkilö. Etsimme reippaita nuoria ensi kesän ripareille isoseksi. Leikki-ideat ja Raamatun tuntemus ovat plussaa. Toimi pian! Pikkuiset tarvisevat sinua!"


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä